Dr. OHHIRA® OM-X pasta on ülim fermenteeritud prebiootiline toidulisand, millega toita meie seedekulgas asuvaid kasulikke baktereid.
- 18 aminohapet
- 10 vitamiini
- 8 mineraali
- 4 orgaanilist hapet
- 5 aastat fermenteeritud
Dr. OHHIRA® prebiootiline pasta (5 aastat fermenteeritud) on toodetud samal viisil kui 3-aasta pikkuse kääritamisprotsessiga Dr. OHHIRA® probiootikumid. Tegelikult on nad vägagi sarnased Dr. OHHIRA® OM-X probiootikumidega – erinevaks teeb nad see, et elusate piimhappebakterite asemel on prebiootilise pasta sees hoopis surnud piimhappebakterid. Selleks, et pasta kotikestesse ilma nende lõhkemiseta pakendada, peab fermenteerimisprotsessi peatama. Fermenteerimise lõpetamiseks kasutatakse kuumutamist, mis tapab elusad piimhappebakterid.
Hea uudis on see, et piimhappebakterid stimuleerivad ka surnult makrofaage ja tugevdab immunsüsteemi. Seda näitavad ka tootjate poolt tehtud vitro uuringud.
Dr. OHHIRA® prebiootiline pasta on ideaalne kõigile, kellel on raskusi kapslite neelamisega (nt vanemad inimesed, lapsed jne). Dr. OHHIRA® prebiootilist pastat võib võtta ka ilma eelneva söögikorrata.
Unikaalsed omadused
Kuulus Jaapani mikrobioloog Dr Ohhira ühendas kaasaegse teaduse iidse Jaapani kääritamiskunstiga, et luua toode, mis erineb kõikidest muudest turul olevatest probiootilistest toidulisanditest.
Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta on arendatud välja kasutades pikka fermenteermis protsessi, mis kasutab kahteteist piimhappebakterit. Lisaks piimhappebakteritele, mida kasutatakse fermenteerimisprotsessis, arendati välja ka OM-X®pasta. OM-X® pasta on loodud unikaalsest segust, mis koosneb toitainerikastest puuviljadest, juurviljadest, ravimtaimedest, vetikatest ja seentest. Seda unikaalset segu fermenteeritakse igale aastaajale omasel temperatuuril viis aastat. Nii pikk fermenteerimise protsess loomulikul temperatuuril garanteerib kõige tugevamate bakterite ellujäämise. Samuti tagab see vastupidavuse temperatuurikõikumistele, mis tähendab, et Dr.OHHIRA® probiootikume ei pea säilitama külmkapis – piisab ka toatemperatuurist.
Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta sisaldab endas ka tõhusaid seedeensüüme. Tegu on tõeliselt elava ja biogeenilise tootega, mille fermenteerimise protsess toodab kasulikke mikrotoiteaineid, sealhulgas meile vajalikke vitamiine, mineraale ja aminohappeid. Looduslikult esinevad orgaanilised happed edendavad tervet seedimise pH`d ja julgustavad individuaalse mikrofloora kasvu.
Looduse terviklikud toidulisandid on toidud mis on kokku surutud tabletiks, valatud kapslitesse/kotikestesse või pulbristatud. Sõna „terviklik“ viitab sellele, et lõpp-produkt — toidulisand — ei sisalda toitude osasid ega sünteetilisi või isoleeritud vitamiine. Ideaalis, neid toiteaineid sisaldavad toidud ei ole kiiritatud ega sisalda pestitsiidide või herbitsiidide jääke. Terviklikud toidulisandid on ainult ühe sammu kaugusel värskest toidust!
Looduse terviklikud toidulisandid on toidud, mis on rafineerimata või mida pole eelnevalt töödeldud. Terviklikud toidulisandid ja orgaaniline toit aitavad vältida nn keemilist agrikultuuri. Kontseptiks on inimese mõju loodusele minimaliseerida. See põhineb juhtmõttel, et looduslikud tooted on palju tervislikumad kui inimeste poolt manipuleeritud produktid.
Looduse terviklikud toidulisandid toimivad palju paremini kui kunstlikud toidulisandid nagu näiteks multivitamiinid. Põhjus miks looduse terviklikud toidulisandid on palju paremad, kui mitte loodulikud, on väga lihtne: inimese keha tunneb ära toitainete suhtarvu terviklikus toidus ja töötleb neid palju kergemini kui toidulisandeid, mis koosnevad isoleeritud või fraktsioneeritud (füüsikaliste ja keemiliste meetodite abil osadeks lahutatud segud) toitainetest. Keha tunneb tervikliku toidu toitaineid ära kui toidu ja seetõttu on võimeline seda palju efektiivsemalt metaboliseerima ja kasutama.
Sünergia on samuti väga oluline terviklike toidulisandite osa. Koostisained peaksid töötama sünergias ehk tegema omavahel koostööd. Nii tõhustavad nad üksteise imendumist ning efektiivsust. Dr.OHHIRA® probiootikumide fermenteerimise protsess saavutab selle, sest kasutab sajandeid vana tarkust, mis keskendub looduse enda sünergilistele omadustele.
Kasulikkus tervisele
OM-X`is sisalduvad probiootikumid:
Oligosahhariidid kui prebiootikumid OM-X`is aitavad hooldada kasulikke baktereid ja stimuleerida nende kasvu.
Kliiniliselt on tõestatud, et OM-X aitab:
OM-X® PASTA
OM-X® pasta tasakaalustab keha õrna mikrofloorat, tugevdab immuunsüsteemi ja toetab tervet soolestikku. On tõestatud, et need kasulikud bakterid kleepuvad käärsoolde, kõrvaldavad seedimise käigus tekkinud toksilised kõrvalproduktid, toetavad seedetrakti limaskesta (vajalik toitainete imendumiseks) ja säilitavad jämesooles orgaanilisi happeid saavutades optimaalse pH taseme.
OM-X® pasta puhul on tegu patendeeritud seguga, mis koosneb 12st piimhappebakteri tüvest ja 65st looduslikult kasvavast taimest nagu näiteks ravimtaimed, puuviljad, köögiviljad, seened ja merevetikad. Antud koostisosad kääritatakse looduslikul temperatuuril viis aastat.
Koostisosad
Selle erilise probiootikumi tegemiseks kasutatakse kümneid erilisi maitsetaimi, lehti ja puuvilju, mis kasvavad Jaapanis metsikult
Tähtsaimad koostisosad:
Metsik maasikas, mooruspuu mari, goji mari, metsik viinamari, punane porss, metsoliivipuu vili, pruun merevetikas, puju, laialeheline teeleht, puhas mäe allikavesi, oligosahhariidid jne.
Need koostisosad kombineeritake 12 piimhappebakteri tüvega. Kogu segu fermenteeritakse looduslikult viis aastat.
Koostisosad:
Galaktooligosahhariidid, fruktooligosahhariidid, suhkur (melass, oligosahhariidid), kreegiesktrakt (Prunus domestica L.), spinat (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense Mill.) viljaesktrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. Perviridis) lehe-ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.)esktrakt, silm- ja kännasmustika (Vaccinum ashei, Vaccinum asutral) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra)viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika Hizikia fusiforme lehed ja varred, vetika Undaria pinnatifida lehed ja varred, vetika Laminaria japonica lehed ja varred, happesuse regulaator sidrunhape; piimhappebakterid ; Bifidobacterium breve ss. Breve, Bifidobacterium infantis ss. Infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei ss. Casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus ss. Jugurti, Lactobacillus plantarum ja Streptococcus thermophilus.
Kiudainete kogus ühes 2.5 g kotis: 2.49 g
Piimhappebakterite kogus ühes 2.5 g kotis: 0.009 g
Kasutamine
Üks kotike päevas 3-7 korda nädalas (vastavalt vajadusele) mis tahes kellaajal.
Suruge kotikese sisu otse suhu ja neelake alla. Võite peale juua leiget vett. Ärge segage kuuma joogi ega söögiga. Pärast koti avamist tarvitage kotike kohe ära. Ärge ületage soovitatavat annust.
Sobib tarvitamiseks nii imetavatele emadele kui ka rasedatele.
Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitumist. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Kogus
Pakend – 30 kotikest x 2,5 g
Netto – 75 g