Tagasisidelugu: Kas ka sind vaevavad ärevus, paanikahood või muud vaimse heaoluga seotud teemad?

ENE LUGU

Täna tahan teiega jagada üht tõeliselt kiiret ja inspireerivat tervenemise lugu. Põnevaks ja inspireerivaks muudab selle aga asjaolu, et Ene oli enne minuni jõudmist pikalt abi otsinud, seda aga leidmata ning minuni jõudmise hetkeks juba päris meeleheitel, sest teda vaevanud terviseprobleemid olid päris tõsised ja aastatega vaid süvenenud. Seega Foodinini jõudmine oli tõesti päris viimane õlekõrs.

Ene on nimelt üks armas 76-aastane daam, kes jõudis minuni maikuus tuttava soovitusel. Mh vaevasid teda ärevus- ja paanikahood, mis takistasid juba suhtlemist ja kodust väljaskäimist, esinesid probleemid südamega, seedimisega, samuti neeru- ja allergiliste nahaprobleemide taust, reaktsioonid ravimitele jne.

Samas Ene meili ja selles kirjeldatud teemasid lugedes tekkis minus sügav teadmine, et ka selles olukorras on võimalik terveneda ja abi saada ning koos saame me need teemad seljatatud. Loomulikult oleks olnud kergem Enele vastata, et ma ei oska/ saa teda aidata, kuid see ei tundunud antud olukorras aus, sest võimalus tervenemiseks on alati. Ja sellest sai alguse üks päris võimas muutumise ja tervenemise lugu, mis suudab ehk nii mõndagi teist motiveerida ja aidata taastada usku, et tõesti absoluutselt kõik on võimalik. Isegi soliidses eas. Isegi tõsiste probleemide korras. Isegi üsna lootusetus olukorras. Lihtsalt õiged inimesed kohtuvad õigel ajal ja õiges kohas ning on valmis tegema koostööd ja see võib muuta absoluutselt kõike.

TAGASISIDE

TAUSTALUGU

Selline oli Ene tagasiside oma teekonnale suve lõpus:

“Ega ma oska tavaliselt lühidalt midagi kirjutada. Olen loomult selline, kes kirjutab kõike liiga pikalt.
Tahaksin nagu kõike põhjalikult selgitada. Vähemalt nii tehakse mulle märkusi.
Olin kevadel tõesti meeleheitel ja ei osanud enam mõelda, kuhu ja kelle poole pöörduda.
Sain aru, et nii perearsti kui psühhiaatri poolt kirjutatud ravimitega läheb asi aina hullemaks.

Paanikahood tihenesid, süüa enam midagi ei saanud, enesetunne kogu aeg halvenes, isegi perearsti poolt soovitatud podagra dieedi toiduaineid ei saanud süüa.
Kui lasin ise teha Helicobakteri analüüsi ja see oli positiivne ning ravi ei talunud, siis hakkasin otsima muid võimalusi.

Tuttavalt sain soovituse pöörduda Tallinnas asuva loodusraviga tegeleva firma poole, kust saab ka tellida tasulisi konsultatsioone. Ja nii ma leidsingi Teid, Kadri!

Pöördusin Teie poole esimest korda 8. mail palvega “Palun abi”. Kirjutasin pikalt. Vastus tuli samal päeval ja 11. mail oli telefoni teel esimene nõustamine. Pealelõunal tuli juba meili peale nõustamise kokkuvõte ja palju lisasoovitusi. Suur-suur aitäh!

Ärevushoogusid on nüüd harva. Teen nii nagu õpetasite, praktiliselt iga päev mitu korda.
Kuna olin Xanaxit tarvitanud juba üle kolme kuu järjest, siis pikkamööda sain selle ära jätta,aga selleks kulus umbes 3 nädalat.Kasutan soovitatud lisandeid iga päev nii nagu vaja ja pean kinni toitumissoovitustest. Seedimisega tundub asi palju parem olema. Eks organism “ütleb”, kui miski ei meeldi.27. juunil oli korduvnõustamine, siis võisin juba rohkem rõõmustada.

Asjad muutuvad kogu aeg paremuse suunas. Aitäh, et soovitasite veel südame arütmia jaoks lisandeid, magneesiumi ja B12 vitamiini. Neid olen saanud tarvitada nüüd 2 nädalat, aga eks asjad võtavad kõik aega. Saan tõesti öelda, et minu puhul igatahes kõik soovitused ja lisandid töötavad! Olen ääretult tänulik selle abi eest, mida olen juba saanud.
Enesetunne on palju parem ja julgen isegi kodust välja minna. Kevadel oli selline olukord, et ei julgenudki kuhugi minna, sest tihti tekkisid probleemid, eriti paanikahood ja need kestsid vahel paar tundi, mistõttu mind lihtsalt toodi koju.

Olen püüdnud täita kõiki nõuandeid ja loodan veel paremat.

Jõudu ja jaksu Teile, Kadri!
Kõike ilusat ja head soovides,
Ene”

MIS ME SIIS TEGIME?

Ene lugu on selles mõttes unikaalne, et tegemist oli kombineeritud probleemidega nii vaimse kui füüsilise tervise tasandil, kus lisaks ärevusele ja paanikahäiretele esinesid südame rütmihäired, probleemid neerudega jpm. Seetõttu rakendasime ka uudset lähenemist ning õpetasin Enele esmalt selgeks ärevuse ja paanikahäirete-vastase esmaabi, mida ta saab igas olukorras ja ajal enda heaolu tõstmiseks kasutada ning seeläbi tagada, et probleemid tõesti lahenevad. Seesama tehnika on abiks igas stressirohkes olukorras ning võimaldab esmaabi korras ennetada kõikvõimalike muremõtete süvenemist ja probleemide kordumist. Ene kiituseks saan öelda, et ta on väga pühendunult neid soovitusi ka igapäevaselt järginud ning sellest tulenevalt saavutanud ka suurepäraseid tulemusi.

Kuigi Ene puhul oli tegu komplekse teemaga, rakendasin lähemist üks samm korraga, et saaksime mõlemad näha, kas ja kuidas meie lähenemine toimib ja kas see toob kaasa tervise paranemise. Seetõttu ei kaasanud ma suurt kogust erinevaid toidulisandeid, mida oleks kindlasti kiusatus antud olukorras teha, vaid arvestasin, et antud juhul ei pruugi enamus lisandeid üldse imendudagi. Seetõttu piirdusime vaid kõige efektiivsemaga, vedelal kujul Tisso probiootikumidega, et luua eeldused mikrobioomi taastumiseks, vaatasime üle ülejäänud toitumise ja elustiili ning tegime vajalikud korrektuurid.

Kuu hiljem kordusnõustamiseks oli olukord juba märkimisväärselt paranenud ning saime edasi liikuda järgmiste sammudega ning kaasata järgmised tooted. See on võimaldanud meil omada kogu protsessist täielikku ülevaadet ja tagada, et kasutatud lisandid ja muud sammud tõesti toimivad ning toovad kaasa positiivseid muutusi nii vaimse kui füüsilise tervise osas.

Tänaseks päevaks on Ene tervis veelgi paranenud, ta jälgib tublilt kokkulepitud samme nii toitumise, lisandite kui muude tegevuste osas. Südame tervise osas on ta peale põhjalikku kontrolli saanud positiivset tagasisidet ka kardioloogilt ning kõik see tõestab, et ka sellises üsna lootusetus olukorras on absoluutselt kõik võimalik. Samuti on see lugu suurepärane kinnitus soolestiku ja aju omavahelisest tihedast seosest ning vaimse tervise probleemidele läbi mikrobioomi ja soolestiku tervise taastamise lähenemine toob kaasa positiivsed muutused ning muudab organismi vastuvõtlikuks ka muude toitainete imendumiseks, mis omakorda tagavad kogu organismi ladusa ja tõrgeteta toimimise.

Kui ka sina vajad abi, võta minuga julgelt ühendust, helistades või meilides. Varsti loodame kodulehele üles saada ka broneerimissüsteemi, kus saate mugavalt juba ise sobivaks ajaks vastuvõtuaja broneerida.

VÕTA MINUGA ÜHENDUST

NB! Veebilehe sisu on mõeldud vaid isiklikuks kasutamiseks informatiivsel eesmärgil. Artikleid ja selle osi ei ole lubatud avalikustada või mistahes viisil kasutada, mh meedias, ilma selle autori kirjaliku loata. Antud soovitused on avaldatud ainult informatiivsel eesmärgil ja neid ei tohiks pidada tervishoiuteenusteks ega meditsiiniliseks diagnoosiks või raviks. Samuti ei ole see garantii ega pruugi tagada soovitavaid tulemusi. See teave ei ole mõeldud arsti või teiste tervishoiutöötajate nõuannete asendamiseks. Te ei tohiks seda teavet kasutada terviseprobleemi diagnoosimiseks või raviks. Enne olemasolevate ravimite, ravi või hoolduse muutmist või katkestamist pidage nõu tervishoiutöötajaga. Kui Sul tekkis täiendavaid küsimusi, võta meiega ühendust meili või telefoni teel.