Dr.OHHIRA® probiootikumid rajanevad austusele looduse vastu ning on laialdaselt tunnustatud oma tuntavat muutust pakkuva ja tervist taastava mõju poolest. See kõik algab külluslikest värsketest ürtidest, puuviljadest, seentest, merevetikatest ja köögiviljadest ning loomulikult puhtast ja selgest allikaveest. Neile lisatakse 12 piimhappebakteritüve, mille kasvu oodatakse kannatlikult mitu aastat loomulikul temperatuuril toimuva fermenteerimisprotsessi käigus, mille tulemuseks oleva probiootikumi sarnast praegu turul ei ole.
Tänapäeval on üha laiemalt levivad nn „elustiilihaigused“, mille põhjustajateks peetakse inimeste ebatervislikku elustiili ja toitumist. Dr. Ohhira on tunnustatud Jaapani teadlane, kes on enam kui 20 aasta pikkuse teadustöö tulemusena töötanud välja toidulisandite tootesarja, mis taastab täiuslikult inimorganismi optimaalse tasakaalu.
Dr. OHHIRA® probiootikumid on segu probiootikumidest (piimhappebakterid) ja prebiootikumidest. Dr. OHHIRA® probiootikum on 100% looduslik toidulisand. Dr.OHHIRA® probiootikumid ei sisalda kunstlikke lisaaineid, kemikaale, säilitusaineid, värvaineid, maitseaineid, keemilisi väetisi, pestitsiide või herbitsiide. GMO vaba.
Normaliseerivad seedetrakti mikrofloorat tänu nendes sisalduvatele piimahappebakteritele;
•Leevendavad kõrvetisi ning puhitisi;
•Tasakaalustavad seedetrakti optimaalse pH taseme;
•Pärsivad haigusi tekitavate bakterite kasvu;
•Stimuleerivad ja tugevdavad immuunsüsteemi;
•Tugevdavad keha võimet omandada toitaineid;
•Sisaldavad erinevaid B-grupi vitamiine, antioksüdante, mineraale, aminohappeid, ensüüme ja prebiootikume;
•Sisaldavad ainulaadset elavkultuuri
•Koostisosadena on kasutatud 92 erinevat orgaanilist looduslikku toorainekombinatsiooni (puuviljad, juurviljad, ravimtaimed, seened, merevetikad);
•Tugevdavad immuunsust ja organismi vastupanuvõimet;
•Soodustavad toitainete, mineraalide ja vitamiinide omastamist organismis.
Koostisosad: Suhkur (melass / oligosahhariidid) – 121.8 mg, kreegiekstrakt (Prunus domestica) – 48 mg, spinat (Spinacia oleracea L.) – 16 mg, Hiina taralõng (Lycium chinese) – 6 mg,Shiitake seened (Lentinula edodes) – 5 mg, Sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. Perviridis) – 3 mg, viigimari (Ficus carica L.) – 3 mg, Mustikas (Vaccinium spp.) – 2 mg, Punane hiina porss (Myrica rubra) – 2 mg, Juuno sidrun (citron) (Citrus junos SIEB. ex Tanaka) – 2 mg, Agaricus seen (Agaricus blazei) – 2 mg,Maitake seen (dancing mushroom /Grifola frondosa) – 2 mg, merevetikas Hizikia fusiforme (Hizikia fusiforme) – 2 mg,Wakame pruun merevetikas (brown seaweed) /Undaria pinnatifida) – 2 mg, Konbu puunvetikas (kelp /Laminaria japonica) -2 mg, elus piimhappebakteri kultuurid:
•Bifidobacterium breve ss. Breve – 1×109 CFU
•Bifidobacterium infantis ss. Infantis – 1×109 CFU
•Bifidobacterium longum – 1×1010 CFU
• Bifidobacterium lactis – 1 x 109 CFU
•Lactobacillus acidophilus – 1×1011 CFU
•Lactobacillus brevis – 1×109 CFU
•Lactobacillus bulgaricus – 1×109 CFU
•Lactobacillus casei ss. Casei – 1×109 CFU
•Lactobacillus fermentum – 1×109 CFU
•Lactobacillus helveticus ss. – 1×109 CFU
•Lactobacillus plantarum – 1×109 CFU
•Streptococcus thermophilus – 1×1011 CFU
Värvisafloori seemneõli (Carthamus tinctorius L.), kammkarbi kestapulber (Patinopecten yessoensis), taimne emulgaator rasvhapete polüglütserooli estrid,mesilasvaha,karamell, letsitiin, želatiin (veise), glütseriin.
12 probiootikumitüve, mida on kasutatud Dr. Ohhira probiootikumides :
* Bifidobacterium lactis
* Bifidobacterium breve ss. breve
Toetab seedesüsteemi mugavat ja regulaarselt toimimist; aitab immuunsüsteemi korras hoida
* Bifidobacterium infantis ss. infantis
Toetab mugavat seedeprotsessi nii maos kui ka soolestikus.
* Bifidobacterium longum
Aitab organismil töödelda toidus sisalduvaid nitraate ja neist vabaneda.
* Lactobacillus acidophilus
Hoiab immuunsüsteemi korras; aitab säilitada normaalset kolesteroolitaset.
* Lactobacillus brevis
Toodab naturaalseid bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis immuunsüsteemi korras hoida aitavad.
* Lactobacillus bulgaricus
Toetab mugavalt toimivat seedimist ja aitab hoida tervislikku maohappesuse taset.
* Lactobacillus fermentum
Hoiab immuunsüsteemi korras ja aitab aktiveerida lämmastikku.
* Lactobacillus casei ss. casei
Hoiab immuunsüsteemi korras, toetab rakkude normaalset kasvu ja apoptoosi.
* Lactobacillus helveticus ss. jagurti
Hoiab immuunsüsteemi korras ja toetab keha võimet tagada rakkude normaalne kasv.
* Lactobacillus plantarum
Toodab looduslikke bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis aitavad immuunsüsteemi korras hoida.
* Streptococcus thermophilus
Soodustab antioksüdandi superoksiidi dismutaas tootmist.
Dr. OHHIRA® probiootikumid sisaldavad järgmisi postbiootilisi metaboliite:
- 36 aminohapet
- 215 peptiidi
- 10 nukleiinhapet
- 59 orgaanilist hapet
- 43 lipiidi
- 14 steroidi
- 19 sahhariidi
- 9 polüfenooli
- 3 terpeeni
Dr.OHHIRA® probiootikumid on 21. sajandi kõrgtehnoloogia. Synbiotic toode (koosneb nii pre- kui ka probiootikumidest) sisaldab endas kaheteistkümne sõbraliku bakteri tüve (looduslikult esinevad prebiootilised toitained on tähtsad soolestiku heaolule), nelja orgaanilist hapet (aitavad luua jämesooles õige pH taseme) ja palju olulisi mikrotoitaineid nagu näiteks vitamiine, mineraalaineid ja aminohappeid. Dr.OHHIRA® probiootikumid on tehtud erinevatest köögi- ja puuviljadest, vetikatest, juurikatest, seentest ja ravimtaimedest, mis on käsitsi korjatud ja hoolikalt kogutud Jaapani mägedest ning merest. Koostisosad on kokku segatud järgides iidseid Jaapani traditsioone ja kääritatud looduslikul meetodil.
Teaduslikud uurimused dr Ohhira poolt on kinnitanud, et probiootikum OM-X on väga tugev immuunsüsteemi tugevdaja. Dr.OHHIRA® probiootikumid aitavad taastada soolestikus asuva mikrofloora tasakaalu. See on väga oluline saavutamaks tugevat immuunsüsteemi ja üleüldist head tervislikku seisundit.Samuti on probiootikumide mõju tõestatud erinevate haigustekitajate elimineerimisel inimorganismist – nagu näiteks:
- metitsilliin – Staphylococcus aureus (põhjustab Staph-infektsiooni),
- H. Pylori-Helicobacter pylori (põhjustab maohaavandeid, hommikust iiveldust, migreeni ja kobarpeavalusid),
- E. Coli O-157 (põhjustab toidumürgitust),
- Bacillus cereus (põhjustab põrnatõbi ehk siberi katku)
… nagu ka muude „ebasõbralike“ mikroorganismide puhul.